Κοπή βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

January 26, 2024

Το 2024 ξεκίνησε με τον πήχη σε θέματα παροχής δημόσιας υγείας να είναι ψηλά στη χώρα μας και στην περιοχή μας.

Σήμερα σαν Διεύθυνση ΠΔΕ, κόψαμε από κοινού τη βασιλόπιτα με την Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Γεωργία Ντάτσικα, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην Ανω Πόλη της Πάτρας και ευχηθήκαμε σε όλους τους γιατρούς, τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας να έχουν μια χρονιά με δύναμη και με αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο τους.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κάθε στιγμή δίπλα τους και στις οικογένειές τους, κατανοώντας τις αγωνίες τους και αφουγκραζόμενοι τα προβλήματά τους.

Μέσα από τη συνεργασία όχι μόνο θα διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή μας, αλλά θα  προχωρήσουμε και στη γενικότερη αναβάθμισή της με τα νέα δεδομένα της σημερινής εποχής.

Μαζί μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος, προϊστάμενος του Ιερού μητροπολιτικού ναού της Ευαγγελιστρίας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου. Ευλογημένη χρονιά! Με υγεία για όλους από ανθρώπους της Υγείας και της κοινωνικής μέριμνας!

lampr_kon

https://amastorakou.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo-final.png
Contact
2610 275556, 2610 243725
6988 368119, 6975 549885
Κορίνθου 210-212, 2ος όροφος
Μοιραστείτε τις προτάσεις σας