Συναντήσεις εργασίας με μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης

February 21, 2024

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Αννα Μαστοράκου, υποδέχθηκε στο γραφείο της, μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» και της Κιβωτού της Αγάπης,  με στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των ανωτέρω κοινωνικών φορέων, αλλά και της προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Οι εκπρόσωποι από την Κιβωτό της Αγάπης, ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, για τα ζητήματα οικονομικής βιωσιμότητας του φορέα, ενώ οι εκπρόσωποι του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» τόνισαν την ανάγκη για δράσεις ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού στο πλαίσιο της πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης του καρκίνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την άμεση επεξεργασία των ζητημάτων που τέθηκαν στο επόμενο διάστημα, δείχνοντας ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον στο πολυδιάστατο έργο που επιτελούν τόσο ο Όμιλος «Αγκαλιάζω» όσο και η Κιβωτός της Αγάπης.

Στις συναντήσεις, παρευρέθηκαν, η πρόεδρος του Ιδρύματος «Κιβωτός της Αγάπης», Αικατερίνη Νικολάου και ο Επίτιμος Πρόεδρος, Αριστείδης Παντελής καθώς επίσης η πρόεδρος από τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Ν. Αχαΐας, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη  και η ταμίας, Λίνα Οικονόμου.

lampr_kon

https://amastorakou.gr/wp-content/uploads/2023/06/logo-final.png
Contact
2610 275556, 2610 243725
6988 368119, 6975 549885
Κορίνθου 210-212, 2ος όροφος
Μοιραστείτε τις προτάσεις σας